Beste lezers,

 

Het hing al geruime tijd in de lucht en het is nu beslist. Naast het stoppen van Cor Barten  als zangleider gaat ook Gideon als zanggroep stoppen per 10 december a.s.

 

Cor stopt dan na 37 jaren zangleider te zijn geweest en ruim 1.700 optredens te hebben mogen doen.

 

In het afgelopen jaar heeft een werkgroep onderzocht of Gideon zou kunnen doorgaan en voortbestaan.

In deze periode is echter geen geschikte interne of externe zangleider gevonden. Daarom heeft de werkgroep besloten, tevens rekening houdend met andere factoren, te stoppen.

 

Dat betekent dat Gideon na 8 december 2018 niet meer optreedt.

 

Op D.V. zaterdagavond 8 december 2018 neemt Gideon tijdens een zangavond met een slotoptreden afscheid van uitnodigende instanties en publiek.

Daarvoor verschijnt op deze website en met de post of in de mailbox nog een uitnodiging.

 

Het slotoptreden begint om 19.30 uur en vindt plaats in de Christelijke Gereformeerde Kerk, Noordzijde 1a, 4225 PG Noordeloos.

 

Deze website blijft nog in de lucht tot 1 september 2019. Tot die datum kunnen bij de zangleider nog CD’s worden besteld, mits in voorraad!!!!!

 

Hartelijke groet,

Het Bestuur van Gideon.

P.S.

Door leden, die door willen gaan met zingen, wordt een nieuwe zanggroep gestart met de naam ‘Pro Deo’.  Zij worden actief na 5 januari 2019.

Het is mogelijk met hen contact te leggen: de heer Bert Kroon uit Vianen. Telefoon 0347 – 779725. Email: b.kroon@bckvv.nl.   Door naar de website klik op terug!